Bussikuljetus Helsinki

Bussikuljetus Helsinki – laadukkaasti ja pitkällä kokemuksella. Yrityksemme on toiminut jo 25 vuoden ajan kuljetusalalla. Tällä hetkellä suoritamme bussikuljetuksia nykyaikaisesti varustetuilla turistibusseilla – mukavat bussit, mukavilla kuljettajilla. Tarjoamme bussikuljetuksia mm. Helsingissä ja pääkaupunkiseudun alueella, sekä lisäksi muualla Suomessa, Virossa ja Pohjoismaissa.

Palvelemme asiakkaitamme ensisijaisesti suomeksi ja ruotsiksi, mutta palvelu järjestyy tarvittaessa myös englanniksi. Yrityksemme johtotähtiä ovat ystävällinen, henkilökohtainen ja joustava palvelu. Olemme varsin iloisia ja koemme onnistuneemme pyrkimyksissämme, koska yrityksemme valittiin Sipoon Vuoden Yrittäjäksi 2014 juuri näillä perusteilla. Valintaa perusteltiin ennen kaikkea ystävällisellä asiakaspalvelulla. Muuntautumiskyky ja onnistunut yrityksen laajentaminen taloudellisesti vaikeina aikoina mainittiin myös perusteluissa.

Bussikuljetus Helsinki – tutustu monipuolisiin palveluihimme

Kuka tarvitsee bussikuljetusta Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla? Yhdistykset, yritykset, päiväkodit ja koulut, opiskelijat, urheiluseurat, yritykset, eläkeläiset, martat, kuorot, seurakunnat, palvelutalot, partiolaiset, turistiryhmät, yksityiset ryhmät, matkatoimistot pääkaupunkiseudulta ja Helsingistä ovat asiakkainamme.

Minne matka käy? Esimerkiksi teattereihin, konsertteihin, näyttelyihin, nähtävyyksien äärelle, yritysvierailuille, juhliin, urheilutapahtumiin ja -kilpailuihin, leireille, kiertoajeluille, opintoretkille, sukujuhliin, hääjuhliin, syntymäpäiväjuhliin, kevät- ja kesäretkille, luontoretkille, uimahalli- ja muihin liikuntaan liittyviin kohteisiin.

Jos suuntana on Helsingin satamaan tai lentokenttä ryhmän kanssa, suosittelemme lämpimästi, että tilaat oman bussikuljetuksen ryhmällesi. Näin säästytte oman auton parkkeeraushuolilta sekä matkalaukkujen kuljettamiselta yleisissä kulkuneuvoissa. Ja kun kotimatka alkaa, on oma bussi on vastassa. Matkalla on aikaa hengähtää ja rentoutua, kun et itse tarvitse huolehtia matkan taittamisesta tai muusta liikenteestä. Meillä on erilaisia tilausajoja varten busseja pikkubusseista isoihin busseihin. Voit tutustua kalustoomme täällä.

Bussikuljetus Helsinki - vuoden yrittäjä 2014

 

Bussikuljetus Helsinki

Bussikuljetus on helppo ja vaivaton tapa liikkua yhdessä, ja bussikuljetuksen avulla jää enemmän aikaa yhdessä olemiseen ja rentoutumiseen. Bussissa kehittyy lisäksi mukava ryhmähenki, joka tekee hyvää ihmiselle, sillä yhteisöllisyys on tutkitusti terveellistä. Opit tuntemaan työkaveriasi, puolituttua tai ennestään tuntematonta ja verkostosi voimistuu. Bussikuljetus on myös taloudellisesti kannattava ratkaisu ja lisäksi ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Kimppakyyti kannattaa, koska se säästää luontoa. Modernit bussimme ovat vähäpäästöisiä.

Lähde ystäviesi, työporukkasi, sukulaistesi, yhdistyksesi kanssa retkelle vapaa-aikana tai työaikana. Lähde lähelle tai vaikka vähän pidemmälle matkalle. Virkistymään, tuulettumaan, oppimaan uutta, tutustumaan. Yhdessä. Pääkaupunkiseudulta, Helsingistä järjestyy bussikuljetus tarpeittesi mukaan. Voimme myös halutessasi suunnitella päivämatkan ryhmällesi. Kerro toiveesi niin mietimme yhdessä ratkaisuja.

Järjestämme myös omia päivän kestäviä matkoja, esimerkiksi kirpputorimatkoja, joulumatkoja, kesämatkoja, teatterimatkoja. Niihin voit ilmoittautua jos haluat vaihtelua ja virkistystä päiväksi ja yöksi kotiin. Voit tutustua ajankohtaisiin matkoihin kotisivujemme ja Facebookin kautta.

Bussikuljetus Helsinki – ota yhteyttä

Kun tarvitset tilausbussia, ota meihin yhteyttä sähköpostilla info@packalenbus.fi tai puhelimitse +35850 337 6997. Mietimme yhdessä sopivan kuljetusratkaisun.

Maksut suoritetaan yrityksiltä ja yhteisöiltä laskuna jälkikäteen. Yksityishenkilöiltä käteismasku tai laskutus ennakkoon.

Meillä on paljon vakioasiakkaita joista olemme iloisia ja ylpeitä. Aina uudelleen ja uudelleen palaavat asiakkaamme ovat meille paras osoitus onnistuneista kuljetuksista.

Bussikuljetus Helsinki – Packalén Bus – Ota yhteyttä!

Tietosuojaseloste luettavissa täällä