Bussikuljetus Helsinki – nykyaikaisesti varustetut turistibussit

Packalén Busin kautta saat bussikuljetuksen valitsemallesi reitille koko Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltian alueella. Yrityksemme valittiin Sipoon Vuoden Yrittäjäksi vuonna 2014. Meidät tunnetaan joustavasta ja monikielisestä palvelustamme.

Packalén Busilta onnistuu bussikuljetus laadukkaasti ja pitkällä kokemuksella. Yrityksemme on toiminut yli kolmekymmentä vuotta kuljetusalalla.

Tällä hetkellä suoritamme bussikuljetuksia nykyaikaisesti varustetuilla turistibusseilla. Kauttamme saat mukavat bussit, mukavilla kuljettajilla!

Tarjoamme bussikuljetuksia mm. Helsingissä ja pääkaupunkiseudun alueella, sekä lisäksi muualla Suomessa, Baltian maissa ja Pohjoismaissa.

Palvelua eri kielillä

Yrityksemme johtotähtiä ovat ystävällinen, henkilökohtainen ja joustava palvelu. Olemme varsin iloisia ja koemme onnistuneemme pyrkimyksissämme, koska yrityksemme valittiin Sipoon Vuoden Yrittäjäksi 2014 juuri näillä perusteilla.

Valintaa perusteltiin ennen kaikkea ystävällisellä asiakaspalvelulla. Muuntautumiskyky ja onnistunut yrityksen laajentaminen taloudellisesti vaikeina aikoina mainittiin myös perusteluissa.

Palvelemme asiakkaitamme ensisijaisesti suomeksi ja ruotsiksi. Palvelu järjestyy tarvittaessa myös englanniksi!

info@packalenbus.fi   050 337 6997 

Bussikuljetus monipuolisiin tarpeisiin

Kuka tarvitsee bussikuljetusta Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla?

Yhdistykset, yritykset, päiväkodit ja koulut, opiskelijat, urheiluseurat, yritykset, eläkeläiset, martat, kuorot, seurakunnat, palvelutalot, partiolaiset, turistiryhmät, yksityiset ryhmät, matkatoimistot pääkaupunkiseudulta ja Helsingistä ovat asiakkainamme.

Minne matka käy?

Esimerkiksi teattereihin, konsertteihin, näyttelyihin, nähtävyyksien äärelle, yritysvierailuille, juhliin, urheilutapahtumiin ja -kilpailuihin, leireille, kiertoajeluille, opintoretkille, sukujuhliin, hääjuhliin, syntymäpäiväjuhliin, kevät- ja kesäretkille, luontoretkille, uimahalli- ja muihin liikuntaan liittyviin kohteisiin.

Jos suuntana on Helsingin satamaan tai lentokenttä ryhmän kanssa, suosittelemme lämpimästi, että tilaat oman bussikuljetuksen ryhmällesi. Näin säästytte oman auton paikoitushuolilta sekä matkalaukkujen kuljettamiselta yleisissä kulkuneuvoissa. Ja kun kotimatka alkaa, on oma bussi on vastassa. Matkalla on aikaa hengähtää ja rentoutua, kun et itse tarvitse huolehtia matkan taittamisesta tai muusta liikenteestä. Meillä on erilaisia tilausajoja varten busseja pikkubusseista isoihin busseihin. Tutustu kalustoomme »

Pyydä tarjous bussikuljetuksesta

Mietityttääkö bussikuljetuksen hinta tai muut järjestelyt? Ota yhteyttä meihin, niin keskustellaan!

info@packalenbus.fi   050 337 6997 

Bussikuljetus Helsinki

Bussikuljetus on helppo ja vaivaton tapa liikkua yhdessä, ja bussikuljetuksen avulla jää enemmän aikaa yhdessä olemiseen ja rentoutumiseen.

Bussissa kehittyy lisäksi mukava ryhmähenki ja yhteisöllisyys on tutkitusti terveellistä. Opit tuntemaan työkaveriasi, puolituttua tai ennestään tuntematonta ja verkostosi voimistuu.
Bussikuljetus on myös taloudellisesti kannattava ratkaisu ja lisäksi ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Kimppakyyti säästää luontoa. Modernit bussimme ovat vähäpäästöisiä ja käytämme uusiutuvaa dieseliä.

Lähde ystäviesi, työporukkasi, sukulaistesi, yhdistyksesi kanssa retkelle vapaa-aikana tai työaikana. Lähde lähelle tai vaikka vähän pidemmälle matkalle. Virkistymään, tuulettumaan, oppimaan uutta, tutustumaan. Yhdessä. Pääkaupunkiseudulta, Helsingistä järjestyy bussikuljetus tarpeittesi mukaan. Voimme myös halutessasi suunnitella päivämatkan ryhmällesi. Kerro toiveesi niin mietimme yhdessä ratkaisuja.

Järjestämme myös omia päivämatkoja, esimerkiksi kirpputorimatkoja, joulumatkoja, kesämatkoja, teatterimatkoja. Kun järjestämme laivamatkan tai useamman päivän kestävän matkan teemme yhteistyötä Astor Matkapalvelun kanssa. Voit tutustua ajankohtaisiin matkoihin kotisivujemme kautta.

Bussikuljetus Helsinki – ota yhteyttä

Kun tarvitset tilausbussia, ota meihin yhteyttä sähköpostilla info@packalenbus.fi tai puhelimitse +358 50 337 6997. Mietimme yhdessä sopivan kuljetusratkaisun.

Maksut suoritetaan yrityksiltä ja yhteisöiltä laskuna jälkikäteen. Yksityishenkilöiltä käteismasku tai laskutus ennakkoon.

Meillä on paljon vakioasiakkaita joista olemme iloisia ja ylpeitä. Aina uudelleen ja uudelleen palaavat asiakkaamme ovat meille paras osoitus onnistuneista kuljetuksista.

Bussikuljetus Helsinki – Packalén Bus – Ota yhteyttä!

Copyright © 2024 Packalén Bus