Tilausajo Helsinki – Kattavasti ja joustavasti

Tarjoamme tilausajot busseilla Helsingistä ja pääkaupunkiseudulta ympäri Suomen, Viroon ja Pohjoismaihin. Yrityksemme Packalén Bus on kuljetusalalle vakiintunut sipoolainen perheyritys, joka on toiminut jo yli kolmekymmentä vuotta kuljetusalalla.

Palvelemme sinua henkilökohtaisesti, joustavasti ja ystävällisesti molemmilla kotimaisilla kielillä. Palvelu tilausajolla järjestyy tarvittaessa myös englanniksi. Kalustomme koostuu nykyaikaisista turistibusseista, joissa on mukava matkustaa – mukavat tilausbussit mukavilla kuljettajilla.

Varaa tilausajo!

Tilausajo tarpeidesi mukaan

Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. yhdistykset, yritykset, päiväkodit ja koulut, opiskelijat, urheiluseurat, eläkeläiset ja martat.

Näiden lisäksi suosittuja ryhmiä ovat kuorot, seurakunnat, palvelutalot, partiolaiset, turistiryhmät, yksityiset ryhmät ja matkatoimistot pääkaupunkiseudulta ja Helsingistä. Päämäärinä ja kohteina voivat olla teatterit, konsertit, näyttelyt, nähtävyydet, yritysvierailut, juhlat, urheilutapahtumat ja -kilpailut, leirit, kiertoajelut, opintoretket, kevät- ja kesäretket, uimahalli- ja muut liikuntaan liittyvät kohteet.

Tilausajolla hoituu erittäin kätevästi myös satama- ja lentokenttäkuljetukset Helsinkiin. Jos olette ryhmänä menossa Helsingin satamaan tai Helsinki-Vantaan lentokentälle, suosittelemme lämpimästi, että tilaatte oman bussikuljetuksen. Näin säästytte omien autojenne paikoitushuolista tai matkalaukkujen raahaamisesta yleisissä kulkuneuvoissa. Oma bussi on myös vastassa, kun kotimatka alkaa. Se antaa ryhmällenne mahdollisuuden hengähtää ja rentoutua hetken, kun ette itse tarvitse keskittyä liikenteeseen.

Pyydä tarjous tilausajosta

info@packalenbus.fi   050 337 6997 


Tilausajot kokemuksella ja ammattitaidolla

Bussissa matkustaminen on ryhmälle mukavaa ja helppoa ja on taloudellisesti järkevää. Tilausajo on myös ympäristöystävällinen tapa liikkua paikasta toiseen ja lisää yhteisöllisyyttä.

Yhdessäolo ja mielekäs tekeminen edistävät tutkitusti terveyttä. Yhteinen matkanteko on siis mitä parasta. Suunnittele, kerää ryhmä, varaa tilausajo meiltä ja lähde vaikka virkistysretkelle haluamasi kohteeseen. Voimme myös tarvittaessa suunnitella päivämatkan ryhmällesi. Kerro meille toiveesi niin mietimme ratkaisuja yhdessä.

Lähde virkistymään ja tuulettumaan, katkaise arkipäivä, lähde oppimaan uutta, tutustumaan paikkoihin, nähtävyyksiin, ilmiöihin. Yhdessä ystäviesi tai työporukan kanssa, yhdistyksen matkassa tai mitä ikinä keksitkään – Packalén Bus toteuttaa matkasi.

Järjestämme myös omia virkistysmatkoja, esimerkikisi kirpputorimatkoja, joulumatkoja, kesämatkoja, teatterimatkoja. Voit tutustua ajankohtaisiin matkoihimme kotisivuillamme ja Facebookissa. Pääset päiväksi tuulettumaan ja yöksi kotiin. Teemme yhteistyötä myös Aarrematkat matkatoimiston kanssa.


Packalén Bus on Sipoon vuoden yrittäjä 2014

Yrityksemme on palkittu Sipoon Vuoden Yrittäjänä 2014. Olemme erittäin iloisia ennen kaikkea siitä, että saimme perusteluissa kiitosta hyvästä asiakaspalvelusta, koska se on toimintamme johtotähti. Edustajamme ovat ystävällisiä, iloisia ja palvelualttiita. Palkinnon perusteluihin sisältyivät myös yrityksen muuntautumiskyky ja onnistunut laajentaminen taloudellisesti vaikeina aikoina.

Yrittäjädiplomi 2014

Ota yhteyttä tilausajojen ammattilaiseen

Kun tarvitset tilausajoa, ota meihin yhteyttä sähköpostilla info@packalenbus.fi tai puhelimitse +358 50 337 6997. Voimme sitten miettiä yhdessä sopivan kuljetusratkaisun juuri sinun tarpeeseesi.

Maksut suoritetaan yrityksiltä ja yhteisöiltä laskuna kuljetuksen jälkeen. Yksityishenkilöiltä on käytössä käteismaksu tai laskutus ennakkoon. Lue lisää tilausajojen ehdoista »

Uskolliset asiakkaamme ovat meille suuri ilon ja ylpeyden aihe ja paras osoitus onnistuneista tilausajoista!

Tilausajo Helsinki – Packalén Bus, ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Copyright © 2024 Packalén Bus