Mångsidiga och smidiga transporttjänster

Vårt företag Packalén Bus är ett väletablerat familjeägt bolag som fungerat över trettio år inom transportsektorn.

Vi erbjuder transporter från Helsingfors och från storstadsregionen till hela Finland, de Baltiska länderna och Norden. Vi ger dig vänlig, personlig och flexibel service på svenska och finska. Vi betjänar dig också på engelska vid behov.

Våra turistbussar är moderna och bekväma och vår devis är – trevliga bussar med trevliga chaufförer.

Transporter enligt dina behov

Våra kunder består av föreningar, företag, daghem och skolor, studerande, idrottsföreningar, seniorer och av privata grupper.

Också körer, marthor, församlingar, servicehus, scouter, turistgrupper och resebyråer i Helsingfors och i huvudstadsregionen anlitar våra tjänster.

Resmål kan vara teatrar, konserter, utställningar, sevärdheter, företagsbesök, festivaler, idrottsevenemang och tävlingar, läger, utflykter, studiebesök, vår- och sommarutflykter, simhallsbesök och andra idrottsrelaterade besöksmål.

Med oss åker du bekvämt till hamnarna i Helsingfors och till flygplatsen.

Om du med din grupp är på väg på resa med kryssningsfartyg eller till Helsingfors-Vanda flygplats rekommenderar vi varmt att ni beställer en egen busstransport. Ni slipper parkeringsbekymmer och det blir lättare för er att hantera bagaget.

Bussen väntar på er också när ni anlänt tillbaka hem igen. Det ger er möjlighet att koppla av en stund efter resan.


Vi har erfarenhet och yrkeskunskap

Det är trevligt och enkelt för en grupp att resa i buss. Det är ekonomiskt förnuftigt och klimatsmart. Det finns forskning som visar att gemenskap och trevlig sysselsättning är speciellt viktigt för vår hjärnhälsa.

Samla ihop en grupp, boka buss av oss och åk tillsammans på en uppfriskande utfärd. Tala om dina önskemål så kan vi planera tillsammans.

Bryt arbetsrutinerna, lär dig nya saker, utforska platser, attraktioner, fenomen. Tillsammans med dina vänner eller arbetskamrater, din förening eller det som är aktuellt för dig – Packalén Bus för dig på resa.

Vi ordnar också egna resor, till exempel sommar- och julresor, teater- och  loppmarknadsresor. Bekanta dig gärna med våra aktuella resor »


Packalén Bus – Årets Företagare i Sibbo 2014

Vårt företag tilldelades Sibbo Företagarpris år 2014 och vi är mycket glada över utmärkelsen. Motiveringen till priset var framför allt vår goda kundservice. Våra representanter är vänliga och serviceinriktade. Övriga motiveringar till priset var vår anpassningsförmåga och utvecklingen av företaget i ekonomiskt svåra tider.

Packalén Bus - Årets Företagare i Sibbo 2014

Ta kontakt

När du behöver transport, kontakta oss via e-post info@packalenbus.fi eller per telefon +358 50 337 6997. Vi hjälper dig att planera enligt dina behov.

Vi fakturerar företag och föreningar i efterskott. Privatpersoner fakturerar vi kontant eller i förskott. Bekanta dig med villkoren»

Vi känner oss glada och stolta över våra trogna kundkrets! Kunder som anlitar oss gång efter gång är den bästa responsen vi kan få.

Packalén Bus – kontakta oss och be om offert!

Copyright © 2024 Packalén Bus