Yrkeskunniga transporttjänster. Packalén Bus är ett bussbolag från Sibbo som utför beställningstrafik. Vår yrkeskunniga personal erbjuder er personlig och flexibel betjäning. Våra moderna turistbussar med trevliga chaufförer ger goda förutsättningar för en angenäm resa.

Packalén Bus – pålitlig transporttjänst

Vårt Sibbobaserade familjeföretag Packalén Bus har fungerat inom transportsektorn i över trettio år – alltid med kunden i centrum. Vi kör olika grupper och föreningar på resor och utflykter både inom och utanför Finland.

Att åka buss är en miljögärning

Tillsammans för en hållbar framtid. Att ta bussen är i sig en klimatgärning. Packalén Bus vill bidra till att fler ska välja bussen som transportmedel och satsar därför både på kundens resa och välmående

Artiklar

Resor 2022

Vi är igång med reseplaneringen och tror på att vi igen kan börja åka iväg på gruppresor. Resor till Hangö, Åland, Nyslott och Punkaharju och en resa med hantverkstema är under arbete. Närmare information på kommande så håll utkik!

Covid-19 och gruppresor

Gruppresor är tillräckligt koronatrygga om resenärerna har vaccinationsskyddet i kraft. Också ett pålitligt negativt koronatest före en kortare resa gör resandet möjligt i grupp.

Sponsorering och välgörenhet ligger nära våra hjärtan

Packalén Bus är sponsor för Idrottsföreningen Sibbo Vargarnas Friidrottssektion. Vi stöder också Invalidförbundets assistenthundsverksamhet.

Sibbo Vargarna logoInvalidförbundets assistenthundar Lahjoitustunnus avustajakoirat 2019

Copyright © 2022 Packalén Bus