Yrkeskunniga transporttjänster. Packalén Bus är ett bussbolag från Sibbo som utför beställningstrafik. Vår yrkeskunniga personal erbjuder er personlig och flexibel betjäning. Våra moderna turistbussar med trevliga chaufförer ger goda förutsättningar för en angenäm resa.

Packalén Bus – pålitlig transporttjänst

Vårt Sibbobaserade familjeföretag Packalén Bus har fungerat inom transportsektorn i över trettio år – alltid med kunden i centrum. Vi kör olika grupper och föreningar på resor och utflykter både inom och utanför Finland.

Att åka buss är en miljögärning

Tillsammans för en hållbar framtid. Att ta bussen är i sig en klimatgärning. Packalén Bus vill bidra till att fler ska välja bussen som transportmedel och satsar därför både på kundens resa och välmående

Artiklar

Resor 2022

Julresa till Lovisa 3.12.2022 på kommande

Covid-19 och gruppresor

Gruppresor är tillräckligt koronatrygga om resenärerna har vaccinationsskyddet i kraft och undviker att resa med flunssasymptom. En god handhygien skyddar dig själv och dina medresenärer. Var vis då du nyser eller hostar så du inte utsätter andra.

Sponsorering och välgörenhet ligger nära våra hjärtan

Packalén Bus är sponsor för Idrottsföreningen Sibbo Vargarnas Friidrottssektion. Vi stöder också Invalidförbundets assistenthundsverksamhet.

Sibbo Vargarna logoInvalidförbundets assistenthundar Lahjoitustunnus avustajakoirat 2019

Copyright © 2022 Packalén Bus