Yrkeskunniga transporttjänster. Packalén Bus är ett bussbolag från Sibbo som utför beställningstrafik. Vår yrkeskunniga personal erbjuder er personlig och flexibel betjäning. Våra moderna turistbussar med trevliga chaufförer ger goda förutsättningar för en angenäm resa.

Packalén Bus – pålitlig transporttjänst

Vårt Sibbobaserade familjeföretag Packalén Bus har fungerat inom transportsektorn i över trettio år – alltid med kunden i centrum. Vi kör olika grupper och föreningar på resor och utflykter både inom och utanför Finland.

Att åka buss är en miljögärning

Tillsammans för en hållbar framtid. Att ta bussen är i sig en klimatgärning. Packalén Bus vill bidra till att fler ska välja bussen som transportmedel och satsar därför både på kundens resa och välmående

Artiklar

Resor 2024

Sommarresa i juli till Valamo-Varkaus. Välkomna!

Förebygg luftvägsinfektioner

Förebygg luftvägsinfektioner genom att ta de rekommenderade vaccinationerna. Stanna hemma om du är sjuk. Tvätta händerna, hosta och nys i ärmen så skyddar du både dig själv och dina medpassagerare. Bedöm din egen risk och använd munskydd vid behov.

Sponsorering och välgörenhet ligger nära våra hjärtan

Packalén Bus är sponsor för Idrottsföreningen Sibbo Vargarnas Friidrottssektion. Vi stöder också Invalidförbundets assistenthundsverksamhet.

Sibbo Vargarna logo

Copyright © 2024 Packalén Bus