Tilausbussi Helsinki – Laadukkaasti ja monipuolisesti

Tilausbussi, jonka kyydissä on mukava olla. Tarjoamme tilausajot monipuolisena ja laadukkaana palveluna. Sipoolainen perheyrityksemme on toiminut kuljetusalalla jo kaksikymmentäviisi vuotta. 1900-luvulta asti siis.

Ajamme nykyaikaisilla tilausbusseilla Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, koko Suomeen, Viroon ja Pohjoismaihin. Ystävällinen ja joustava palvelu ovat yrityksemme johtotähtiä.

Asiakaslähtöistä palvelua

Palvelemme asiakkaitamme suomeksi ja ruotsiksi ja tarvittaessa palvelu järjestyy englanniksi. Yrityksemme valittiin Sipoon Vuoden Yrittäjäksi 2014. Valintaa perusteltiin ennen kaikkea yrityksemme ystävällisellä asiakaspalvelulla. Muita perusteita olivat muuntautumiskykymme ja onnistunut yrityksen laajentaminen taloudellisesti vaikeina aikoina.

Ketkä tilausbussia tarvitsevat ja käyttävät?

Tilausbusseja käyttävät yhdistykset, yritykset, päiväkodit ja koulut, opiskelijat, urheiluseurat, yritykset, eläkeläiset, martat, kuorot, seurakunnat, palvelutalot, partiolaiset, turistiryhmät, yksityiset ryhmät, matkatoimistot pääkaupunkiseudulta ja Helsingistä.

Tilausbussi Helsinki

Minne tilausbussilla sitten yleensä matkataan?

Esimerkiksi teattereihin, konsertteihin, näyttelyihin, nähtävyyksien äärelle, yritysvierailuille, juhliin, urheilutapahtumiin ja -kilpailuihin, leireille, kiertoajeluille, opintoretkille, sukujuhliin, hääjuhliin, syntymäpäiväjuhliin, kevät- ja kesäretkille, luontoretkille, uimahalliin ja muihin liikuntaan liittyviin kohteisiin.

Jos ryhmän kanssa olet menossa Helsinkiin satamaan tai lentokentälle, suosittelemme lämpimästi että käytät tilausbussin palveluja. Näin vältyt kokonaan oman auton parkkipaikan etsimiseltä tai sitten matkalaukkujen raahaamisesta yleisissä kulkuneuvoissa. Helpotus on myös, kun oma bussi on vastassa kotimatkan alkaessa. Tämä antaa tilaisuuden pieneen lepohetkeen, kun et itse tarvitse keskittyä liikenteeseen.

Pyydä tarjous tilausbussista

info@packalenbus.fi   050 337 6997 

Huoletonta matkantekoa

Tilausbussissa matkustaminen on huoleton tapa liikkua yhdessä ja jättää aikaa yhdessäoloon ja rentoutumiseen.

Tilausbussissa kehittyvä ryhmähenki tekee hyvää koska yhteisöllisyys on tutkitusti terveellistä ihmiselle. Samalla opit tuntemaan työkaveriasi, puolituttua tai kohtaat sinulle ennestään tuntemattoman. Verkostosi voimistuu, voimaannut. Tilausbussilla matkustaminen on lisäksi taloudellisesti järkevä ratkaisu ja vieläpä ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Kimppakyyti on suositeltavaa koska se säästää luontoa ja nykyaikaiset bussimme ovat vähäpäästöisiä. Lähde siis ystäviesi, työporukkasi, sukulaistesi, yhdistyksesi kanssa retkelle vapaa-aikana tai työaikana.

Varaa tilausbussi meiltä ja lähde lähelle tai vaikka vähän pidemmällekin matkalle, virkistymään, tuulettumaan, oppimaan uutta taikka tutustumaan – yhdessä. Voimme myös tarvittaessa suunnitella mieleisesi ryhmämatkan. Kerro meille toiveistasi niin mietimme yhdessä ratkaisut.

Me järjestämme myös omia päivän kestäviä matkoja, esimerkiksi kirpputorimatkoja, joulumatkoja, kesämatkoja, teatterimatkoja. Niihin voit ilmoittautua, jos haluat vaihtelua ja virkistystä päivän ajaksi, mutta haluat yöksi kotiin. Teemme myös yhteistyötä Aarrematkat matkatoimiston kanssa.  Voit tutustua ajankohtaisiin matkoihin kotisivuillamme ja Facebookin kautta.

Ota yhteyttä

Kun tarvitset tilausajoa Helsingistä tai pääkaupunkiseudulta ota meihin yhteyttä sähköpostilla info@packalenbus.fi tai puhelimitse +358 50 337 6997. Voimme yhdessä miettiä sopivan kuljetusratkaisun.

Maksut suoritetaan yrityksiltä ja yhteisöiltä laskuna jälkikäteen. Yksityishenkilöitä laskutetaan käteismaksuna tai laskulla ennakkoon.

Meillä on paljon vakioasiakkaita joista olemme iloisia ja ylpeitä. Aina uudelleen palaavat asiakkaamme ovat meille paras osoitus onnistuneista kuljetuksista.

Tilausbussi Helsinki – Packalén Bus – ota yhteyttä!

Copyright © 2024 Packalén Bus